Clavis Piano's Vleugel kopen

Vleugel kopen

U bent eruit: het moet een vleugel worden, en het liefst een goede. Het aanschaffen van zo'n instrument is echter geen alledaagse bezigheid. U moet erop letten dat de vleugel past bij uw speelstijl en wensen, zodat u niet na een tijdje spijt krijgt van de aankoop. Bij Clavis beschikken we over meer dan 30 jaar ervaring met de aanschaf, verkoop en het onderhoud van vleugels.

Wanneer u een vleugel wilt kopen, bent u bij ons dan ook op de juiste plek. Naast een groot assortiment aan akoestische, silent, transacoustic en disklavier vleugels, wordt u bij ons bijgestaan door zeer deskundig en ervaren personeel. Dat staat garant voor een uitstekende service op het gebied van afregelen, stemmen, intoneren, levering en garantie. Een vleugel kopen zonder zorgen dus.

De voordelen van een vleugel kopen bij Clavis

Clavis biedt de grootste sortering nieuwe instrumenten, plus de mogelijkheid om proef te komen spelen in een van onze showrooms in Amsterdam, Delft of Nieuwegein. U kunt dan zelf ervaren welk type het beste bij u past. U koopt tenslotte toch ook geen auto zonder er eerst zelf in te hebben gereden? Pas als u heeft ervaren hoe een vleugel speelt, kunt u een afgewogen keuze maken.

Daarbij kunt u rekenen op het specialistische advies van onze experts. Heeft u vervolgens nog wat bedenktijd nodig voor het kopen, dan is dat ook geen enkel probleem. U heeft de mogelijkheid om op een later moment de gewenste vleugel te kopen via onze webshop. Ook prettig om te weten: als u kiest voor een digitaal instrument, dan bieden wij een Laagste Prijs Garantie.

Tips voor het kopen van een vleugel

Zoals gezegd kunt u altijd een beroep doen op de uitgebreide expertise van onze adviseurs en experts, maar uiteraard staat uw eigen oordeel voorop. Waar kunt u zelf op letten? Allereerst moet u natuurlijk tevreden zijn over de klank van het instrument. Dat lijkt misschien een overbodige tip, maar een vleugel kan nog zo lekker spelen; als de klank niet bevalt, adviseren wij om verder te kijken.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u louter en alleen af moet gaan op de klank. Het omgekeerde is namelijk ook het geval. Het geluid van de vleugel kan prachtig zijn, maar als het niet lekker speelt, is het raadzaam om iets anders te proberen. Uiteraard is ook het design van belang. Het oog wil immers ook wat. Het is wel zo prettig als de vormgeving past bij uw smaak en de stijl van uw woning.

Een silent vleugel kopen

De laatste jaren is de stille variant sterk in opkomst. Dit type stelt u in staat om ongestoord te oefenen en te spelen, wanneer u dat zelf wenst. Een silent vleugel is in principe een normale akoestische vleugel, maar u heeft de mogelijkheid om deze met een paar simpele handelingen om te toveren tot een digitaal instrument. U kunt dan, met behulp van een koptelefoon, geluidloos spelen.

Dat is ideaal als u bijvoorbeeld in de late uurtjes nog een beetje wilt oefenen. Buren, een slapende partner en/of kinderen zullen nergens last van hebben, terwijl u heerlijk nog wat nootjes wegspeelt in de nachtelijke uurtjes. Een ander voordeel van een silent vleugel is dat u uw eigen spel kunt opnemen en het volume kunt regelen. Ook kunt u het instrument aansluiten op uw pc of laptop.

10 jaar garantie bij kopen nieuw instrument

Dankzij de expertise, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit van Clavis weet u zeker dat u een aanschaf doet voor de lange termijn. U krijgt bij ons altijd 10 jaar lang garantie op een nieuwe aanschaf. Ook bij het kopen van andere typen vleugels en piano's bieden wij garantie. Voor een overzicht van alle garanties die wij bieden, kunt u hier klikken.