Clavis Piano's Vleugel huren

Vleugel huren

Een vleugel kopen van een gerenommeerd merk is een forse investering. Zeker als u nog niet zo lang speelt, of zelfs nog moet beginnen met pianolessen. In zon geval is huren een zeer laagdrempelige manier om toch een kwaliteitsinstrument in huis te halen, zonder uzelf meteen op kosten te jagen. Huren is een stuk voordeliger dan meteen overgaan tot koop!

Clavis beschikt over vleugels van vele topmerken. U kunt deze voor u overgaat tot huur zelf komen bespelen in een van onze showrooms in Amsterdam, Delft of Nieuwegein. Dan kunt u meteen een beroep doen op een van onze adviseurs die u graag bijstaan met advies. Bij Clavis beschikken we over meer dan 30 jaar ervaring en ons deskundige en ervaren personeel helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Vleugel huren prijs

Hoeveel een vleugel huren kost, is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is uw uiteindelijke keuze van invloed. De ene vleugel is nu eenmaal duurder dan de andere. Daarnaast wordt ook goed gekeken naar welk instrument het beste past bij uw situatie. Aan de hand van uw specifieke wensen en keuze stellen wij vervolgens een op maat gemaakte huurovereenkomst op. Een standaard, vaste prijs is dus niet te geven.

Wanneer u bij Clavis een vleugel huurt, kunt u deze altijd na een jaar weer terugbrengen. Mocht u er in de tussentijd achter komen dat pianospelen u toch niet zo ligt, dan zit u dus nergens aan vast. Huurt u toch langer, dan kunt u de huurovereenkomst na 12 maanden maandelijks opzeggen. Houdt u de vleugel 5 jaar, dan wordt het stuk automatisch uw eigendom. In overleg is de totale huurperiode van maximaal 60 maanden ook in te korten.

Weet u al binnen de afgesproken huurperiode zeker dat de vleugel bij u past, dan is het tevens mogelijk om de overeenkomst tussentijds om te zetten in koop. De tot dan toe betaalde huurkosten worden gerestitueerd en u ontvangt een korting. Ook niet onbelangrijk: besluit u een vleugel te huren, dan betaalt u per maand precies 1/60 deel van de adviesprijs en geen cent meer. Dat bedrag staat vast voor de gehele looptijd van de overeenkomst.

Verhuur van instrumenten boven de 10.000,00 in overleg.

Voordelen van vleugel huren bij Clavis

Zoals gezegd kunt u bij ons komen proefspelen. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u rekenen op een goede service aangaande het afregelen, stemmen en intoneren van het instrument. Uiteraard is ook de levering goed geregeld en heeft u garantie. Ook is het tegen een kleine extra vergoeding mogelijk om de vleugel te verzekeren tegen brand- en waterschade als gevolg van bluswerkzaamheden.

Een vleugel huren bij Clavis betekent tevens dat u het instrument na 3 4 weken gratis kunt laten stemmen.

Uiteraard leveren wij de akoestische instrumenten geheel gecontroleerd, afgeregeld en gestemd, bij u thuis.Voor het huren van een piano betaalt u geen borgsom en geen transportkosten bij begane grond. Bij takeltransporten vragen wij aan u een transportbijdrage van 150,00. Alle andere situaties, kosten in overleg.

Ook wordt de gehuurde vleugel, na het opzeggen van het huurcontract of gratis of tegen de eventuele aanvullende transportkosten weer opgehaald.

Welke soorten vleugels kan ik huren?

Binnen het uitgebreide assortiment van Clavis vindt u vleugels in alle soorten en maten. Wij beschikken over standaard (klassieke) akoestische vleugels, de silent-varianten, transacoustic en disklavier vleugels. Deze worden gefabriceerd door vooraanstaande merken als Petrof, Schimmel en Yamaha. Al deze merken staan voor hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur.

Wilt u meer informatie over het huren van vleugels of bent u benieuwd naar een advies op maat van een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@clavis.nl. Voor specifieke informatie als telefoonnummer en openingstijden, kunt u hier kijken bij onze vestigingen in Amsterdam, Delft of Nieuwegein.