Silent piano's

U kunt de volgende Silent piano's kopen of huren bij Clavis Piano's:

Fridolin Schimmel Silent piano's - China/Duitsland
Kawai Silent piano's - Indonesië/Japan
Petrof Silent piano's - Tsjechië
Schimmel Silent piano's - Duitsland
Wilhelm Schimmel Silent piano's - Polen/Duitsland
Yamaha Silent piano's - Indonesië/Japan

Wat is een Silent piano?

Bent u gesteld op het gevoel en geluid van een akoestische piano, maar wilt u ook kunnen spelen zonder anderen te storen, dan is de Silent piano zeker iets voor u.
Als u uw hoofdtelefoon (of luidsprekers) aansluit, kunt u genieten van het gevoel van een echte akoestische piano zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het geluidsniveau. De hamers raken de snaren niet meer en in plaats daarvan wordt digitaal het hoogwaardige geluid van een vleugel geproduceerd, waardoor u altijd kunt spelen zonder dat anderen u horen.
Wanneer de Silent-modus van de piano actief is, kunt u ook aanvullende instrumenten selecteren om uw muziek te begeleiden. 's Ochtends vroeg, 's avonds laat: geen enkel probleem. Nu kunt u spelen waar en wanneer u maar wilt!

En wist u dat pianodocenten ons vertellen dat leerlingen die spelen op een Silent piano sneller vorderingen maken! En eigenlijk is dit heel logisch. Want wanneer u oefent met een Silent systeem zorg u ervoor dat anderen geen last van u hebben maar op dat moment heeft u ook geen last van anderen! Al speelt u 100x dezelfde oefening; reacties zullen uitblijven!