Clavis Piano's Pianostemmen

Pianostemmen

Bij Clavis Piano's wordt ieder instrument gestemd en afgeregeld bij u geleverd. Vier tot zes weken na levering wordt uw instrument nogmaals door ons gratis gestemd en wordt de afregeling gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw instrument jaarlijks twee keer te laten stemmen voor een stemtarief van 200,00 per jaar voor tw stembeurten, gewoon bij u thuis. U kunt ook kiezen voor een stemabonnement van n keer per jaar. Hiervoor zijn de kosten dan 110,00 per jaar. Deze abonnementsvormen zijn gemakkelijk voor u want wij houden voor u in de gaten wanneer uw piano of vleugel weer aan de beurt is om gestemd te worden.

Wilt u geen stemabonnement maar een losse stemming, zeg maar een stemming die wordt uitgevoerd wanneer u dat nodig vindt, dan rekenen wij 120,00 voor deze stembeurt. U zult begrijpen dat wij altijd langer bezig zijn met een instrument dat nauwelijks of onregelmatig is gestemd dan bij een piano of vleugel die wij jaarlijks twee keer stemmen. Ook voor een eerste stembeurt bij aanvang van een nieuw abonnement rekenen wij het losse stemtarief, om dezelfde reden als bovenstaand. Vervolgstemmingen in het nieuwe abonnement zijn dan gewoon weer 200,00 voor twee stembeurten of 110,00 voor een stembeurt per jaar.

Wanneer u uw piano gestemd wilt hebben dan kunt u ons mailen naar info@clavis.nl of bellen naar 020-6221404 voor regio Amsterdam, naar 030-2314212 voor regio Utrecht en naar 015-2139939 voor regio Den Haag. Wij sturen uw verzoek dan direct door naar een van onze pianostemmers in de betreffende regio.