Clavis Piano's Digitale piano huren

Een digitale piano huren: voordelig en zonder risico leren spelen!

Hoe graag u het misschien ook wilt, een akoestisch instrument is niet altijd te plaatsen. Daarom verhuurt Clavis Piano's ook digitale piano's en vleugels

Digitale piano's bieden bovendien, naast ruimtebesparing, tal van andere mogelijkheden zoals: verschillende klanken, volume aanpassen, toonhoogte en stemming te veranderen en een hoofdtelefoonaansluiting. Een MIDI-aansluiting voor de computer is bij deze instrumenten vanzelfsprekend.

Een digitale piano huren bij Clavis met een flexibel huurcontract
Door een digitale piano te huren kunt u deze na een jaar weer terugbrengen, zonder dat u vooraf een grote investering heeft hoeven doen. Een digitale piano huren bij Clavis betekent dat u de huurovereenkomst na 12 maanden maandelijks op kunt zeggen. Daarbij wordt de piano na 30 maanden huren uw eigendom!

Voordelen van een piano huren bij Clavis
Bent u benieuwd naar de overige voordelen van het huren van een piano bij Clavis? Wij zetten onze belangrijkste argumenten graag voor u op een rijtje:

  • Een kortere totale huurperiode dan het maximum van 30 maanden is mogelijk in overleg.
  • U kunt de huurovereenkomst op ieder gewenst moment omzetten in koop, waarbij de tot dan toe betaalde huurkosten gerestitueerd worden!
  • U betaalt niets extra's voor de huur van een digitale piano, enkel 1/30e deel van de adviesprijs. Dit bedrag staat vast voor de gehele looptijd.
  • Tegen een kleine extra vergoeding van 4,50 pm is uw gehuurde piano verzekerd tegen brand en waterschade als gevolg van de bluswerkzaamheden. Deze vergoeding wordt tevens gebruikt voor de administratie- en incassokosten. Dit geldt voor de gehele looptijd van de huurovereenkomst.
  • Voor het huren van een digitale piano betaalt u geen borgsom en geen transportkosten bij begane grond. Bij takeltransporten vragen wij aan u een transportbijdrage van 150,00. Alle andere situaties, kosten in overleg. De gehuurde digitale piano wordt, na het opzeggen van het huurcontract of gratis (bij begane grond) of tegen de aanvullende transportkosten weer opgehaald.

U ziet: het Clavis Piano-Maatplan is geheel afgestemd op al uw wensen. Het plan biedt flexibiliteit en houdt rekening met uw financile ruimte.

Clavis Piano's verhuurt ook akoestische piano's klik hier.

Wilt u meer weten over huren van een piano bij Clavis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!